En riktigt bra frisör i Skövde

Hej igen, och varmt välkomna tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag har idag ett spännande inlägg till er, som många av er har frågat mig om, nämligen det här med frisörer i Skövde. Ni är många som frågar mig vart jag klipper mig samt färgar håret, och jag har under det senaste halvåret valt att vända mig till Sigges Barbershop, som jag är mycket nöjd med. Det var faktiskt min vän som tipsade mig om detta företag, då hon varit en kund hos företaget länge, och varit väldigt nöjd med den service hon fått hos just då alltså Sigges Barbershop. Jag kände mig redan efter första besöket väldigt nöjd, och jag kände direkt att frisören förstod mina önskemål och behov. Jag kan annars ofta känna att nya frisörer inte riktigt förstår fullt ut hur man vill ha sin frisyr, vilket tyvärr ofta kan resultera i att man blir missnöjd som kund. Jag fick en fantastisk kundservice hos Sigges Barbershop och jag kände mig som kund verkligen sedd och betydelsefull för företaget. Jag fick precis den hjälp som jag vill ha och behövde, och frisören såg till att jag blev 100 procent nöjd med mitt besök hos Sigges Barbershop.

Resultatet blev hur bra som helst. Precis så som jag ville ha det. Jag har tyvärr haft väldigt slitet hår, då jag plattat mitt hår varje dag under flera års tid. Trotts detta fick Sigges Barbershop mitt hår att se levande ut. Jag valde att lägga i ljusare slingor, vilket verkligen gav mitt hår ett positivt lyft. Nu ett halvår senare, är mitt hår mycket friskare och fräschare, allt tack vare Sigges Barbershop, som gett mig tips på hur jag själv kan ta hand om mitt hår. Jag är så tacksam över att jag hittade just detta företag, och jag kommer självklart att fortsätta besöka Sigges Barbershop, då de nu är det enda företag jag känner att jag kan lita på när det kommer till mitt hår.